» » Масло лаванди від прищів


Масло лаванди від прищів

Ефірні масла квітів і рослин давно відомі як чудові терапевтичні засоби як в медицині, так і в косметології. В основному вони застосовуються як зовнішній засіб для догляду та лікування багатьох шкірних хвороб.

Тому ефірне масло, як правило, є одним з компонентів лосьйонів і кремів. У чистому вигляді ефірне масло також використовується як самостійний засіб догляду за шкірою.

Одним з улюблених і дійсно ефективних ефірних масел є масло лаванди. Масло лаванди застосовується для зняття запалень, подразнень на шкірі, а також для її зміцнення та харчування. Крім того, дуже популярно масло лаванди в лікуванні прищів, фурункулів, вугрів, наривів, а також у лікуванні лущення, свербіння та алергічних проявів.

У чому ж секрет лавандового масла?


Якими властивостями володіє це ефірна олія, що може настільки багато? Корисні властивості лавандового масла численні: бактерицидну, антимікробну, антисептичну, регенеруючу, поживне, зволожуючу.

Але найцінніше в лавандовому олії - це здатність впливати однаково добре на будь-яку шкіру, від чутливої

Найцікавіші новини


Увага, тільки СЬОГОДНІ!